Circuitul Sport Pasionat se adreseaza tuturor persoanelor amatoare de sport, sanatate si miscare.

Sistemul se adreseaza tuturor practicantilor de sport, individual sau pe echipe, indiferent de sex sau varsta.  Astfel, circuitul ofera intreceri organizate menite sa asigure practicantilor sportului atat o provocare cat si o sursa de placere si relaxare.

Un jucator care doreste sa participe la turneele din cadrul circuitului Sport Pasionat trebuie sa isi creeze un cont personalizat pe site-ul circuitului.

Crearea contului este gratuita si presupune introducerea unor date personale care vor ajuta la identificarea corecta a jucatorilor inainte de disputarea partidelor (Nume, Prenume, adresa de email, telefon).

Accesul in contul personalizat se va face in baza adresei de e-mail si a unei parole.

Contul trebuie creat pe fiecare sport in parte la care jucatorul doreste sa participe.

Fiecare jucator, va dispune de o pagina personala pe site-ul circuitului, unde se vor regasi statistici privind evolutia sa la toate partidele disputate.

Datele folosite la inscriere trebuie sa fie reale, in caz contrar, jucatorul va fi exclus din circuit si i se va interzice participarea pe viitor in cadrul circuitului.

In cadrul circuitului Sport Pasionat nu se plateste taxa de membru. Statutul de membru este dobandit automat dupa participarea la cel putin 8 de turnee (indiferent de sport) intr-un interval de 365 de zile de la data crearii primului cont.